Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Fifor, IEȘIRE SURPRIZĂ în apărarea Rovanei Plumb: 'Dar de ce ziceți că este un eșec? Este o procedură suspendată'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Mihai Fifor

Mihai Fifor a declarat că nu se poate vorbi despre un eșec în cazul respingerii Rovanei Plumb pentru funcția de comisar european, precizând că așteaptă să vadă ce va spune oficial Comisia JURI. Secretarul general al PSD a adăugat că nu are niciun motiv să nu creadă în succesul Rovanei Plumb, conform Mediafax.

Citește și: BĂTAIE de JOC la Caracal? Tânără sechestrată și violată, ca Alexandra Măceșanu, salvată în 20 de minute de poliție

„Dar de ce ziceți că este un eșec? Este o procedură suspendată, așteptăm să vedem ce comunică în mod oficial comisia, eu înțeleg că săptămâna viitoare va avea loc o nouă audiere, am înțeles că până în momentul de față nimeni nu a reușit să formeze ceva concret împotriva Rovanei Plumb, se pare că este mai mult o chestiune de neconcordanță între legislația țării și ce se întâmplă la PE, Rovana Plumb a arătat în fața comisiei unde a fost audiată, care sunt documentele, s-a aprobat cu documente, așteptăm să vedem ce se întâmplă mai departe, ce vreau să subliniez este că am văzut din nou cu toată tristețea cum nu reușim să fim uniți nici acasă, nici în afara țării atunci când e vorba de interesele României. Eu zic să așteptăm să vedem ce se întâmplă săptămâna viitoare”, a afirmat Mihai Fifor, întrebat cum ar explica eșecul Rovanei Plumb pentru funcția de comisar european pe transporturi.

Social-democratul a adăugat că nu are niciun motiv să nu creadă în succesul Rovanei Plumb.

„Repet nimeni nu a putut formula ceva împotriva Rovanei Plumb”, a explicat Fifor.

Mihai Fifor a participat, vineri, la festivitatea „Depunerea jurământului” pentru studenții anului I, 2019, la sediul Academiei de Poliției „Alexandru Ioan Cuza” din București.

Rovana Plumb a primit un vot negativ, joi, în Comisia pentru Afaceri Judiciare (JURI) a Parlamentului European pentru funcția de comisar european, a anunțat europarlamentarul Siegfried Mureșan.

Comisia pentru Afaceri Judiciare (JURI) a decis, cu unanimitate de voturi, să trimită o scrisoare Comisiei Europene în care să informeze asupra faptului că există conflict de interese în cazul Rovanei Plumb și nu poate asuma funcția de comisar european.

Comisia pentru Afaceri Judiciare din PE se va întruni, luni la Bruxelles, în ședință extraordinară pentru a evalua conflictul de interese real sau potențial al candidaților României și Ungariei pentru funcția de comisar european, respectiv Rovana Plumb și Laszlo Trocsanyi,au afirmat surse europene pentru MEDIAFAX.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.