Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Fifor îl 'torpilează' pe Klaus Iohannis: 'Caută mereu ieșirile din spate când apare presa'

bursa.ro
mihai fifor

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, îl critică pe Klaus Iohannis pentru faptul că nu vrea să participe la o dezbatere electorală „bărbătească, față în față, pe argumente și pe fapte”.

Citește și: Ministrul de Interne, luat la bani mărunți din PSD: 'De unde a avut distinsa dvs. mama, în anul 2012, 300.000 de euro pe care să-i depună în conturi

„L-ați auzit pe Iohannis în această campanie să prezinte ce a făcut el pentru români în ultimii 5 ani? Nu! Absolut nimic! Zero barat! Acesta e bilanțul lui! Dar, cu siguranță, l-ați auzit de mai multe ori atacând PSD și jignindu-i pe cei care susțin acest partid! Da, e mult mai simplu să arăți cu degetul la alții când nu ai niciun rezultat, nimic de arătat. Când merge undeva și apare presa, caută mereu ieșirile din spate. De la Cotroceni ne servește doar declarații robotizate, fără să mai accepte legitimele întrebări din partea jurnaliștilor. Se dă leu-paraleu împotriva PSD doar când nu e nimeni de la PSD de față. În schimb, când e chemat la o dezbatere bărbătească, față în față, pe argumente și pe fapte, fuge ca un elev prins cu minciuna să se ascundă în gaură de șarpe. Doi bani! Exact atât face curajul lui Iohannis în fața PSD!”, a precizat Mihai Fifor pe pagina sa de Facebook.

Actuala campanie electorală se remarcă prin lipsa unor dezbateri televizate între candidați. Românii sunt așteptați duminică la vot pentru alegerea noului președinte.

Mesajele candidaților

Aflat în cursa pentru un al doilea mandat, mesajul electoral al președintelui în funcție, Klaus Iohannis, sprijinit de PNL, este: „Pentru o Românie normală”.

Mesajul liderului PSD Viorica Dăncilă la alegerile prezidențiale este: „Luptăm pentru fiecare român”.

„Fericiți în România” este sloganul președintelui USR Dan Barna, prezidențiabilul Alianței USR - PLUS.

Mircea Diaconu, candidatul independent susținut de alianța electorală dintre ALDE și Pro România, numită alianța „Un Om”, are mesajul electoral: „Cu bună credință”.

Ramona Ioana Bruynseels, candidat independent la alegeri din partea Partidului Puterii Umaniste (social-liberal), se promovează prin sloganul: „Ramona Ioana Președinte”.

Mesajul lui Theodor Paleologu, candidat independent susținut de PMP la aceste alegeri, este: „Respect. Educație. Performanță”.

Totodată, liderul UDMR Kelemen Hunor candidează cu un mesaj vizual prin care ultimele două litere din numele său sunt întoarse pentru a se citi „RO”.

Cătălin Ivan, candidatul partidului Alternativa pentru Demnitate Națională, se prezintă sloganul: „Ivan '24/ Cătălin Ivan-Președinte pentru români”.

Candidatul independent Alexandru Cumpănașu a conceput mesajul: „România fără clanuri”.

Bogdan Stanoevici, de asemenea candidat independent în cursa pentru Cotroceni, a lansat mesajul: „România, din nou acasă”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.