Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Șora, ironii la adresa lui Liviu Dragnea: 'Întreba cineva de un corset pentru durerile de spate?'

Stirile Kanal D
Mihai Sora

Mihai Şora îi recomandă ironic lui Liviu Dragnea un „corset“ special pentru durerile de spate din cauza cărora liderul PSD va „rata”, cel mai probabil, audierea de luni, de la Instanţa Supremă.

"Întreba cineva de un corset pentru durerile de spate? Dragi prieteni, tocmai am găsit această mândreţe de armură, din fierul cel mai tare şi pielea cea mai fină. Nu mai lipseşte decât calul. (Sau, mă rog, elicopterul.)", scrie, ironic, filosoful, făcând o comparaţie între fuga lui Liviu Dragnea de justiţie şi fuga lui Nicolae Ceauşescu de revoluţionari.

Rareș Bogdan și-a luat rămas bun de la Realitatea Tv după 7 ani! Ce mesaj le-a transmis fanilor

Judecătorii instanței supreme i-au cerut lui Liviu Dragnea să se prezinte luni, pentru audiere, în procesul privind angajările fictive la Protecţia Copilului Teleorman, liderul PSD fiind internat însă în spital în urma unei duble hernii, a anunțat Codrin Ștefănescu.

Secretarul general PSD, Codrin Ștefănescu, a anunțat că l-a vizitat pe Liviu Dragnea la spital, iar medicii urmează să decidă, luni, dacă îl vor opera pe liderul PSD. "El (Liviu Dragnea -n.r.) ar dori să nu se ajungă la operație. Este o dublă hernie și are și o problemă la gât. E o chestiune cervicală. Urmează ca mâine (luni-n.r.) să primim un răspuns exact. În orice caz, va trebui să stea la pat în următoarele câteva zile obligatoriu”, a afirmat Codrin Ștefănescu, duminică seara, la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.