Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Stoica îi răspunde pe măsură lui Adrian Mutu: Cea mai mare mizerie ați făcut-o voi! Unde au stat ai noștri la West Ham?

adrian mutu rapid binance

Managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, i-a răspuns pe măsură lui Adrian Mutu, antrenorul Rapidului care nu a fost mulțumit de modul în care a fost tratată galeria giuleșteană pe Arena Națională. Vicecampioana s-au impus în derby cu scorul de 3-1.

După ce în tur, suporterii FCSB-ului au primit doar 600 de bilete în Giulești, asta după ce aveau promisiuni de la clubul Rapid că vor primi 2.900 de bilete, pe Arena Națională, rapidiștii au primit 2.400 de bilete la inelul 3, la fel cum au primit și suporterii englezi de la West Ham sau suporterii FCSB-ului la Londra.

„Cea mai mare mizerie care s-a făcut vreodată în ultraserie a fost în tur, când fanii s-au înțeles între ei să primim toată peluza în Giulești, ai noștri au pregătit o scenografie pentru toată peluza de 2.900 de locuri, iar apoi, cu două zile înainte de meci, am primit 600 de bilete.

Aia a fost mizerie și găinărie! Noi nu i-am cocoțat pe fanii Rapidului intenționat, așa stau toți suporterii care vin în deplasare. Unde au stat ai noștri la West Ham? Tot la «cucurigu»! Ei au decis să aibă 2.400 de fani aseară. Poate au mai fost 1.000 prin alte părți ale stadionului”, a declarat MM la Orange Sport.

Supărarea lui Adrian Mutu de după meciul pierdut în fața FCSB-ului.

„Astea sunt lucruri care nu îmi plac. Pe teren a fost un spectacol, ambele echipe au luptat pentru suporterii lor. Dar să pui suporterii noștri la inelul 3, unii într-o parte, alții în alta... Mi se par niște glumițe aiurea. În mod normal ar fi trebuit să stea în spatele porții.

Probabil spectacolul era mult mai frumos, o propagandă mai bună pentru fotbalul românesc. Când te uiți la televizor și vezi o peluză goală și galeria adversă pusă în colțuri, astea mi se par niște găinării despre care nu merită să vorbim. Doar la noi vezi asta. Eu pe unde am jucat nu am văzut astfel de lucruri.

Încercăm să aducem un plus de diplomație în declarații, pentru a sta în spiritul sportivității. În sport nu e vorba despre câștigător sau pierzător. E mult mai mult în spatele etichetelor.

Nu e OK! Astea sunt doar găinării. Cred că a fost o decizie total aiurea, de prost gust și neinspirată”, a spus Adrian Mutu în conferința de presă de după meci.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.