Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Stoica, ironic la adresa CFR Cluj: La anul îi văd favoriţi pentru câştigarea Champions League

rtv.net
Mihai Stoica

Directorul sportiv al Stelei, Mihai Stoica, a fost ironic, joi seară, la adresa grupării CFR Cluj, afirmând că aceasta este favorită anul viitor la câştigarea Ligii Campionilor. Întrebat ce părere are despre faptul că antrenorul CFR Cluj, Dan Petrescu, a spus că Steaua are şanse la câştigarea Ligii Europa, Mihai Stoica a spus: "Vă spun cu toată seriozitatea de care sunt în stare. La anul văd favorită CFR Cluj pentru câştigerea Champions League, Real Madrid are mari probleme, PSG se confruntă cu fair-play-ul financiar, iar FC Barcelona nu mai e ce a fost. Deci multă baftă, vânt din pupă".

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, joi, că va ţine cu Steaua în partida cu Hapoel Beer Sheva, în ciuda faptului că este atacat şi criticat de conducătorii echipei rivale la titlu. "Chiar dacă cei de la Steaua mă atacă pe unde mă prind, eu tot cu ei voi ţine în meciurile din Europa. Şi sunt convins că au şanse mari. Declaraţia pe care am dat-o, că pot câştiga Europa League nu a fost o intenţie de-a mea de a pune presiune. Am declarat ceea ce cred eu şi în continuare cred că ei pot câştiga grupa şi după aceea să ajungă cât mai departe. Au un lot pe care nu l-au avut de mult timp, foarte numeros şi cu multă calitate. Sper să câştige în seara asta, să adune puncte şi în viitor să avem din nou două echipe în Champions League, ceea ce ar fi bine pentru noi, ca să sperăm să ajungem în grupe", a declarat Dan Petrescu, într-o conferinţă de presă.

Formaţia Steaua a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Hapoel Beer Sheva, într-un meci din etapa a treia a grupei G a Ligii Europa, în care golurile vicecampioanei României au fost marcate de Harlem Gnohere, la scurt timp după ce a intrat pe teren. Cu maximum de puncte acumulate în trei meciuri, FCSB mai are nevoie de un punct pentru a obţine calificarea în şaisprezecimile Ligii Europa, în următoarele trei partide.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.