Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Teja este noul antrenor a lui Poli Iași

Fanatik
Mihai Teja, FCSB, antrenor.

Mihai Teja a semnat un contract pe un an cu Poli Iaşi, dar cu drept de prelungire, şi va fi prezentat oficial luni, de la ora 17:00.

Mihai Teja a sosit în cursul dimineţii de luni la Iaşi, pentru a negocia cu oficialii Politehnicii preluarea băncii tehnice a echipei din Copou. Mai întâi, fostul antrenor al FCSB şi-a dorit să aibă o discuţie faţă în faţă cu primarul Mihai Chirica, pentru a afla dacă echipa are un buget stabil pentru sezonul viitor. Teja, însoţit de preşedintele executiv Adrian Ambrosie, a avut o întâlnire cu primarul Chirica, la Palatul Roznovanu, iar edilul oraşului l-a asigurat pe tehnician de tot sprijinul, prima impresie despre ”omul” Mihai Teja fiind una bună.

”Este primul contact pe care îl am cu domnul Teja. Mi-a lăsat o impresie pozitivă de persoană care nu promite pe baza unui istoric, ci pe ceea ce va implementa aici la Iaşi. Mi-a lăsat impresia unui om care ceea ce face, face prin muncă şi dăruire. Nu am simţit privirea aceea superioară a unui om care le ştie pe toate. Este dispus să muncească pentru a culege laurii, nu aşteaptă să-i cadă de undeva din cer, ceea ce este foarte bine din punctul meu de vedere. Părea destul de decis să facă acest pas (n.r. să semneze contractul). Depinde de cum vor decurge discuţiile cu preşedintele Adrian Ambrosie”, a declarat primarul Mihai Chirica.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.