Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Tudose, PRIMA reacţie după controlul ANAF la RISEPROJECT: 'Implicarea politicului e începutul sfârşitului'

Inquam Photos / Octav Ganea
Mihai Tudose

Premierul Mihai Tudose a avut o primă reacţie după scandalul iscat după ce ANAF a făcut descinderi la sediile a două redacţii. Prim-ministrul susţine că nu i-a cerut şefului ANAF socoteală pe acest subiect.

"Nu il intreb nici unde  a fost, nici unde o sa se duca. Asta e inceputul sfarsitului- implicarea politicului. Ma intereseaza rezultatele. Cei care se simt agresati au parghii legale.", a declarat Mihai Tudose.

Citeşte şi: Semnal de ALARMĂ dat de sindicatele din SĂNĂTATE: '50% dintre medici NU beneficiază de prevederile de salarizare bugetară'

Cât despre scandalul din jurul unei posibile demiteri a şefului ANAF, premierul susţine că nu se pune problema şi că următoarea analiză va fi abia peste o lună.

" Nu plecam cu gandul de a da afara oameni. Au primit teme si parcurs. Au target sa intre in cifrele asumate.Discutam despre ceea ce au de facut de acum incolo. Au acuzat si ei probleme- vid legislativ pe unele domenii. Unele dintre ele sunt justificate.(...)Urmatoarea analiza va fi peste o luna", a declarat premierul Mihai Tudose.

"Eu cred ca vor creste colectarile.(...) Cifrele arata mai bine ca anul trecut. Nu arata dupa opinia noastra la fel de bine cum ar fi trebuit, avand in vedere cresterea economica. Am avut discutii cu ANAF , cu antifrauda, cu Ministerul de finante, am discutat un set de solutii. Incepand cu saptamana viitoare vor fi implementate. Incepand de la informatizare completa si pana la masuri de eficientizare de colectare a TVA", a completat premierul Tudose.

Citeşte şi: Mihai Tudose, declarații de ultimă oră după ședința coaliției: Ce le-a solicitat liderilor PSD-ALDE .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.