Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Tudose anunță 'apocalipsa' pentru firme: 'Numele lor va fi făcut public'

Inquam Photos / Octav Ganea
Mihai Tudose

Premierul Mihai Tudose s-a arătat optimist în ceea ce priveşte programul de guvernare, afirmând că acesta ar fi singura şansă a României de a se dezvolta. 

„Sunt optimist în ceea ce priveşte programul de guvernare. E singură şansă a României să iasă din zona în care e, să ne dezvoltăm”, a spus miercuri Tudose, într-o conferință de presă.

Premierul Tudose, prima reacţie după zvonurile unei RUPTURI între el şi Dragnea – VIDEO

Referitor la taxele anunţate, premierul a precizat că, în cazul în care la simulare ele vor da erori, nu vor fi introduse, iar dacă vor da rezultate bune, vor fi introduse. 

„Dacă simulările au ca rezultat faptul că nu se pot aplica, că fac mai mult rău decât bine, nu vor fi aplicate”, a precizat premierul, referindu-se implicit la taxa de solidaritate şi la impozitarea cifrei de afaceri în locul profitului.

De asemenea, premierul a anunțat că vrea să facă publice numele firmelor care nu au respectat termenele şi condiţiile din contractele semnate cu statul, urmând ca acestea să aibă un cazier de care se va ţine cont ulterior.

„În ceea ce priveşte acel cazier al firmelor care ne-au creat probleme, va fi un cazier complet (...), nu numai cu cei care lucrează la Ministerul Transporturilor. Sunt o mulţime care au nenorocit proiecte şi la Ministerul Dezvoltării şi în contracte direct cu autorităţile locale. Vom face un cazier complet, cu toţi. La gazetă cu ei!”, a afirmat Tudose.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.