Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Tudose, atacat DUR dinspre Bruxelles: 'Nu a efectuat nicio vizită oficială în nicio capitală europeană de la începutul mandatului'

B1.ro
Mihai Tudose

Europarlamentarul Siegfried Mureșan (PMP) îi reproșează premierului Mihai Tudose că de la începutul mandatului nu a efectuat nicio vizită oficială în nicio capitală europeană. Într-un interviu pentru ziare.com, Mureșan spune că a observat că atunci când Mihai Tudose s-a aflat la Bruxelles, „și presedintele Comisiei Europene domnul Jean-Claude Juncker, și presedintele Consiliului European domnul Donald Tusk și președintele Parlamentului European domnul Antonio Tajani au evitat să apară la conferința de presă alături de premierul Romaniei”.

Liderul iranian îl sfidează pe Trump! Anunțul care îl va înfuria pe liderul SUA: 'Am construit, construim şi vom continua să construim rachete'

Mihai Tudose s-a supărat pe eurodeputatul Siegfried Muresan atunci când acesta din urmă a declarat că premierul României nu a fost băgat în seama de niciun lider european în timpul vizitei la Bruxelles.

„In loc sa ma certe pe mine, mai bine si-ar da seama in ce situatie se afla si ar incerca sa o corecteze. Acest prim-ministru nu a efectuat nicio vizita oficiala in nicio capitala europeana de la inceputul mandatului. A fost doar la Chisinau, la o zi dupa ce guvernul din Republica Moldova a modificat legislatia electorala in ciuda avizului negativ dat de Comisia de la Venetia. A fost acolo o cardasie de stanga intre guvernul de la Chisinau si cel de la Bucuresti, dar, in rest, nu a fost primit in nicio alta capitala europeana.”, spune Mureșan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.