Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Tudose, despre înscrierea lui Victor Ponta în alt partid: 'A ales libertatea, era clar de un an de zile'

ponta psd

Premierul Mihai Tudose a afirmat, marţi, că Victor Ponta şi-a ales "o altă cale", iar lansarea de către acesta a unui nou proiect politic nu a reprezentat o surpriză.

"În ceea ce-l priveşte pe domnul Ponta, (...) n-aţi văzut ce surprinsă a fost toată audienţa? Era clar şi era clar de un an de zile (...) E propria viaţă a domniei sale, îşi alege calea, e în regulă până la urmă (...) A fost prim-ministru, a fost preşedinte de partid, a cam fost de toate în partid. E în regulă, şi-a ales o altă cale, a ales libertatea. E opţiunea domniei sale", a spus Tudose, la TVR 1.

Citește și: Toți utilizatorii români de Facebook și WhatsApp sunt vizați! Nu trebuie să deschideți acest mesaj

Şeful Guvernului a mai spus că au mai fost şi alţii care au plecat din PSD şi au încercat fără succes să lanseze partide politice.

"Una dintre butadele celebre e că singurul lucru pe care îl învăţăm în istorie e că nimeni nu învaţă nimic din istorie. Deci cineva trebuie să ţină vie flacăra aceasta a neînvăţării nimic din istorie", a mai afirmat Tudose.

Citește și: EXCLUSIV! Absolut halucinant: ce afacere ar avea Erbașu cu Biserica Ortodoxă

Victor Ponta, Daniel Constantin şi Sorin Câmpeanu au anunţat, duminică, într-o conferinţă de presă, lansarea unui nou proiect politic, Pro România, prezentat ca o alternativă la oferta partidelor.

"Imediat după lansarea acestui proiect o să încercăm să avem alături de noi cât mai mulţi dintre oamenii care au experienţă guvernamentală, care au experienţă politică, care ne pot ajuta să scriem agenda politică 2020, pentru că noi vom participa la alegeri cu noul partid (...) Nu mi-am propus nici să rup PSD, nu am sunat niciun coleg din PSD, pentru că acolo am crescut politic. Nu ne interesează nicio funcţie (...) Vrem să ne arătăm experienţa şi să construim (...) o societate echilibrată", a declarat atunci Victor Ponta.

Citește și: Andreea Bănică are un nou proiect! La ce post de televiziune o veți vedea din toamnă .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.