Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Tudose îi dă replica lui Rareș Bogdan: Oja galbenă peste unghiile negre. Eu, 'de la bufet', am votat în favoarea agricultorilor români! Ei nu!

Facebook
Mihai-Tudose

Eurodeputatul PSD Mihai Tudose spune, luni dimineață, că liberalii nu s-au opus în Parlamentul European „propunerii aberante” privind reducerea drastică și obligatorie a folosirii pesticidelor. „Oja galbenă peste unghiile negre”, este reacția sa la declarațiile liberalului Rareș Bogdan.

„Oja galbenă peste unghiile negre. Vineri, la un post TV, mi-am manifestat mâhnirea referitor la comportamentul 'colegilor' de guvernare… În frunte cu neînfricatul lor lider… care a/au ales să dispară în ceață pe durata protestelor transportatorilor și agricultorilor. În antiteză cu modul în care Președintele PSD Marcel Ciolacu s-a manifestat anul trecut la greva cadrelor didactice. Ciolacu fiind atunci prezent, lângă premierul Ciucă, la toate negocierile/întâlnirile cu protestatarii. Asumând rolul de aliat/partener de guvernare….. A doua zi după declarația mea a venit 'replica' pnl-istă prin Rareș Bogdan. Acesta a lămurit lucrurile: Ciucă nu a fost lângă Ciolacu, dar doi colegi europarlamentari pnl se luptau pe la Bruxelles pentru agricultori!Iar eu nu aveam de unde să știu pentru că eram 'la bufet'! Nu-i așa că ne-a lămurit?!?”, scrie pe Facebook Mihai Tudose.

Social-democratul afirmă că liberalii nu au votat împotrivas unei propuneri privind reducerea drastică și obligatorie a folosirii pesticidelor.

„Ei bine, dacă tot îl mănâncă (pielea), am să fac publică ultima ispravă galbenă în ceea ce privește 'cum se luptă la Bruxelles colegii galbeni pentru agricultori'! Nu a precizat Rareș Bogdan pentru agricultorii din ce țară se luptă ei, dar dacă e luptă… amănuntele nu mai contează! Votul recent privind reducerea drastică și obligatorie a folosirii pesticidelor. Pentru propunerea care risca să arunce în aer agricultura și securitatea alimentară din România și țările estice au votat eurodeputații PNL. Pentru respingerea propunerii aberante, formulate de o ecologistă germană, am votat 299 de europarlamentari, inclusiv reprezentanții PSD. Rezultatul fiind căderea la vot a propunerii respective! După cum se poate vedea (voturile prezentate la sfârșit), eu 'de la bufet' am votat în favoarea României și a agricultorilor români! Ei nu!!! Și rămâne și întrebarea inițială: unde ați fost două săptămâni? Că’ nu v-a văzut nimeni”, încheie Tudose.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.