Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Tudose intră la rupere: Până și comuniștii se mulțumeau cu cincinalul

7est.ro
tudose-mihai

Fostul premier Mihai Tudose susține că programul de relansare economică al Guvernului PNL este ”cu altoi fesenist” și arată că până și comuniștii se mulțumeau cu un plan cincinal, în timp ce liberalii au inventat ”dublul cincinal”.

Citește și: Guvernul a schimbat legea pensiilor: scade cu 13 ani vârsta standard de pensionare pentru anumite categorii de angajați și se recalculează pensiile

”La o zi după ce un lider local al PNL, prim-vicepreședinte la Vrancea, a picat Bac-ul, la 42 de ani, cu nota 3,60 la Limba și Literatura Română, partidul Brătienilor și al Ralucăi Turcan a mai căzut un test major. Atât la nivel de comunicare, cât și de program politic. Liberalii cu altoi fesenist și-au lansat campania electorală și manifestul cu care atacă cele două rânduri de alegeri, locale și parlamentare.

Iureșul a fost bine surprins de Radu Tudor: "vibrațiile și energia evenimentului mă duc cu gândul la Cățeaua Leșinată, nu la Clubul Diplomatic". Cât despre ceea ce s-a spus, am rămas cu impresia unei secte rupte de realitate, care vorbește pentru sine, într-un exercițiu de a se auto-convinge că știe și poate.

Va rămâne de pomină înșiruirea de obiective mărețe propuse pentru următorul deceniu. Până și comuniștii se mulțumeau cu planificarea pe cincinale.

Uite că PNL a inventat dublul cincinal! Mai rămâne să facă rost de bani pentru a construi tot ce și-au propus.

Văd că deocamdată baza de discuție sunt fondurile europene. Înainte să vorbească de un Plan Marshall de vreo 100 de miliarde de euro, era bine să-și întrebe colegii din Parlamentul European când, cum și câți din acești bani vor ajunge efectiv în România. Am atras atenția în mai multe rânduri, în articolele găzduite de Digi.ro, asupra incertitudinilor legate de fondurile UE pentru relansare economică și, mai ales, asupra necesității unei atitudini pro-active a Guvernului și a elaborării urgente a planului național de redresare.”, scrie Mihai Tudose, într-un editorial pentru Digi24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.