Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Tudose 'rupe rândurile' de 1 Decembrie: De ce l-a preferat pe Klaus Iohannis în locul lui Liviu Dragnea

evz,ro
iohannis tudose

Scandalul invitaţiilor de 1 Decembrie loveşte pentru al doilea an consecutiv. După ce anul trecut Klaus Iohannis nu i-a invitat la paradă pe Liviu Dragnea şi pe Călin Popescu Tăriceanu, considerându-i 'penali', anul acesta cei doi au refuzat invitaţiile şefului statului.

Citește și: Previziunile s-au adeverit: Cine ar putea face plângere penală împotriva lui Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu

Nu acelaşi lucru se poate spune despre premierul Mihai Tudose. Deşi se spunea că acesta ar merge la Alba Iulia alături de cei doi şefi ai Camerelor, Tudose rupe rândurile. Merge alături de Klaus Iohannis.  "La ora 11 mă duc la paradă, cu toți invitații de acolo, ai  președintelui Klaus Iohannis. Mâine e ziua naţională nu cred că e moment de dezbinare", a spus Tudose care a explicat şi de ce nu merge la Alba Iulia.

Citeşte şi: Mihai Tudose, reacție la comunicatul Departamentului de Stat: 'Altă întrebare'

"Am citit din ziar că trebuie să merg la Alba Iulia. Eu nu mi-am exprimat niciodată intenţia să merg la Alba Iulia (...) Nu m-a invitat nimeni la Alba Iulia, nici Liviu Dragnea, nici Călin Popescu Tăriceanu, nici primarul din Alba, nici preşedintele (Consiliului Judeţean, n.r.) din Alba, care spuneau că scot nu ştiu ce utilaj pe şenile că vin eu acolo. Să şi-l plimbe prin curte, nu venim acolo, fiindcă nu ne-a invitat nimeni", a mai spus Tudose.

Întrebat dacă preşedintele PSD, Liviu Dragnea, va sta la rândul său, în tribuna oficială, şeful Executivului a răspuns: "Eu cred că este în tribună, că aşa ştiu, a fost invitat".

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.