Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihaiela Moraru, dezvăluiri din interiorul DNA: Ce dosar i s-ar fi IMPUS să urgenteze: 'M-a ŞOCAT, Kovesi m-a făcut PERVERSĂ'

www.sursazilei.ro
Mihaiela Moraru Iorga

Mihaiela Iorga Moraru face noi dezvăluiri din interiorul DNA. Aceasta spune că i s-ar fi impus să urgenteze un dosar al unui ministru care se vehicula că ar ajunge premier. De ce? Moraru spune că acel viitor premier ar fi numit-o ministru al Justiţiei pe Dana Gârbovan de la UNJR

"Trebuia desemnat premierul. Era vehiculat numele unui fost ministru. Aveam un dosar cu acel ministru. Mi s-a spus că dacă pot să ies cu acel dosar că dacă el iese premier, Dana Gârbovan ar putea să ajungă ministrul Justiţiei. M-a şocat acel moment. Nu se poate mi-am spus. Discuţia a fost în biroul unui alt procuror. A rămas la fel de blocată ca mine. Nu am cedat acestor presiuni", a spus Moraru la Antena 3.

Şi asta nu e tot. Iorga Moraru a mai dezvăluit o altă discuţie dură cu Laura Codruţa Kovesi care ar fi jignit-o. "Mi-a spus că sunt perversă. M-am simţit umilită şi am ieşit plângând din birou", a mai spus Moraru.

Şi asta nu e tot. Moraru spune că a fost ameninţată şi la Inspecţia Judiciară. "Au fost şi ameninţări. Le-am primit la Inspecţia Judiciară. Doamna Rădescu m-a ameninţat. A fost audiată în cercetarea disciplinară. M-a întrebat de ce vreau dragoste cu forţa cu DNA", a mai spus Moraru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.