Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihail Neamțu, după ce Dacian Cioloș a câștigat șefia USR-PLUS: 'Vulpea bătrână de la Bruxelles a devenit baron într-un arondisment politic din Micul Paris'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Dacian Cioloș Dan Barna Ciolos Barna

Europarlamentarul Dacian Cioloş a fost ales, vineri seara, în funcţia de preşedinte al USR PLUS, în urma celui de-al doilea tur al alegerilor interne. El a obţinut 19.603 voturi, iar contracandidatul său, Dan Barna, 18.908.

Mihail Neamțu a comentat ironic votul din USR-PLUS, vorbind despre cum Barna a preluat USR-ul de la Nicușor Dan, pe când era un necunoscut din Sibiu, iar acum a pierdut a pierdut conducerea formațiunii în fața lui Dacian Cioloș, PLUS fiind cotat cu numai câteva procente în sondaje ca partid distinct.

Citește și: VIDEO Ales șef suprem în USR-PLUS, Dacian Cioloș îi taie toate speranțele lui Florin Cîțu: 'Putem intra într-o coaliție cu PNL și UDMR, dar nu cu el premier'

”Mai întâi, matematicianul Nicușor Dan a făcut mișcarea „Uniți Salvăm” pentru apărarea patrimoniului arhitectural bucureștean. A venit apoi de la Sibiu anonimul combinator Dan Barna și, cu ajutorul arivistului oengist Cristi Ghinea, i-a suflat matematicianului un partid cotat inițial cu 30% în Capitală.

După niște ani de eroziune rapidă pentru Barna, vulpea bătrână de la Bruxelles (și președintele formațiunii Plus cotată la 2%) a devenit baron într-un arondisment politic din Micul Paris.

Cu blagoslovenia discretă a lui Manu Macron și Greg Bivolaru, ideologia LGBT+ și ideologia progresistă au și la București o voce autorizată: Dacian Cioloș.”, e mesajul lui Mihail Neamțu.

Citește și: VIDEO Dan Barna pune presiune pe Dacian Cioloș, după ce a pierdut șefia USR-PLUS: 'Acest partid, în 2024, va da președintele României' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.