Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihalache, surprins dormind într-o întâlnire cu omologii sârbi

mihalache

mihalache2Șeful Administrației Prezidențiale, Dan Mihalache, a fost surprins dormind într-o întâlnire oficială cu omologii sârbi.

Potrivit ziarului Click, care publică și fotografii în acest sens, incidentul s-a petrecut la singura vizită externă la care Administrația Prezidențială nu a fost însoțită de presa românească. Este vorba despre vizita în Serbia, de la jumătatea lunii iulie 2015. Cotidianul citat scrie că „momentul a fost atât de penibil încât colegii români ai şefului Cancelariei au preferat să elibereze locul în jurul acestuia, iar omologii sârbi aruncau priviri jenate pe pereţi” și susține că pozele au fost realizate de către un membru al delegației sârbe.

mihalache3

De cealaltă parte, Dan Mihalache a declarat că fotografiile reprezintă „o manipulare ordinară”.

„Văd ca prezența mea la Cotroceni deranjează foarte tare de vreme ce o dată pe săptămână se inventează câte o știre care să mă pună într-o lumină defavorabilă. Poza este o manipulare ordinară. E vorba despre un moment în care delegația română aștepta terminarea convorbirilor tete-a-tete dintre președinții Nikolic și Iohannis, convorbiri care au durat mai mult de de o oră. De altfel, cine se uită la poză vede foarte clar că fiecare membru al delegației își vedea de treaba lui. Unii se uitau pe telefon, alții citeau documente. Mi-aș fi dorit eu sa ațipesc, dar nu am această capacitate din păcate. Nu cred că partea sîrbă se pretează la asemenea gesturi. Mai degrabă... e vorba de un binevoitor român”, a declarat Dan Mihalache pentru stiripesurse.ro.

Sursa foto: Click.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.