Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mii de persoane au participat la Afterhills, cel mai mare festival din zona Moldovei

revistatango.ro
afterhills

Mii de persoane au participat în pădurea Dobrovăț la Afterhills, cel mai mare festival din zona Moldovei. Les Elephantes Bizarres, Luna Amară, Subcarpați și Morcheeba au urcat pe scena principală a festivalului, iar zeci de DJ au mixat pe celelalte 4 scene, scrie Mediafax.

Una dintre cele mai mari scene din România a fost înconjurată vineri noapte de mii de persoane. Veniți din toată țara, dar și din străinătate, festivalierii au fredonat melodiile artiștilor preferați. Les Elephantes Bizarres au deschis cel de-al doilea weekend de distracție din pădurea de la Dobrovăț.

Pe o suprafață de zece hectare, înconjurate de 16. 000 de hectare de pădure, Afterhills a oferit experiențe de neuitat pentru fiecare persoană care a vrut să petreacă un weekend în aer liber, cu muzică bună.

Clujenii de la Luna Amară au reamintit de 10 august 2018 și le-au transmis celor prezenți că și ei vor autostradă.

Citește și: Rețeaua BBC pregătește o aplicație de asistență vocală

Cea mai aplaudată trupă a fost Subcarpați, care a ținut publicul în priză mai bine de 40 de minute, într-un spectacol de folclor, hip-hop și jocuri de lumini.

Iar Morcheeba, capul de afiș de vineri seară i-a ținut cu sufletul la gură pe ieșeni până la sfârșitul concertului, când a cântat cea mai cunoscută piesă a ei "Rome wasn't built in a day".

Iar cei care nu au vrut să se distreze la scena cea mare au avut de ales între silent stage, unde toată lumea ascultă muzică la căști, sau celelalte trei amplasamente cu diverse stiluri de muzică.

În acest sfârșit de săptămână, la Iași vor mai concerta Lucia, Jurjak, Grasu XXL, Télépopmusik, The Putreds (Macanache & Live Band), Şuie Paparude, Paraziţii, Kosheen Live și GusGus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.