Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mii de persoane şi autovehicule, verificate în ultimele 24 de ore în Constanța: În 130 de cazuri, amenzi de peste 51.000 lei

Politia Rutiera
politia amenzi

Aproape 3.600 de persoane şi peste 3.100 de autovehicule au fost verificate de poliţişti şi jandarmi în ultimele 24 de ore, în Constanţa - municipiu aflat în carantină, în 130 de cazuri nerespectându-se măsurile impuse pentru limitarea răspândirii COVID-19, a informat, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean, potrivit Agerpres.

"În contextul instituirii măsurii carantinei zonale în municipiul Constanţa, timp de două săptămâni, poliţiştii şi jandarmii constănţeni sunt mobilizaţi în misiuni de verificare a măsurilor dispuse. (...) În ultimele 24 de ore, forţele de ordine au verificat 3.587 de persoane şi 3.181 de autovehicule. Totodată, au fost aplicate 130 sancţiuni contravenţionale, în cuantum total de 51.500 de lei", reiese dintr-un comunicat de presă transmis de IPJ Constanţa.

Citește și: Blocaj în Guvern! Violeta Alexandru s-ar fi izolat cu tot cu ștampila de la minister! Adrese oficiale zac pe birouri

În municipiul Constanţa, aflat în carantină de vineri seara, s-a ajuns luni la o incidenţă cumulată a infecţiilor cu COVID-19 de 10,17 la mia de locuitori, respectivul indice fiind în judeţ de 6,82.

Alte opt localităţi - Lumina, Costineşti, Techirghiol, Medgidia, Mihail Kogălniceanu, Agigea, Valu lui Traian şi Năvodari - au intrat în carantină tot la sfârşitul săptămânii trecute, iar pentru oraşul Ovidiu a fost prelungită cu încă 14 zile măsura carantinării.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.