Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mijlocașul Adrian Stoian ar putea reveni în Italia la Crotone

descopera.ro
fotbal minge

În ianuarie 2019, transferul lui Adrian Stoian, era prezentat cu mare fast de vicecampioana României. Venit de la echipa din Serie B, Crotone, mijlocaşul în vârstă de 27 de ani (n.red. - acum are 28 de ani) semnase cu FCSB un contract pe o perioadă de trei ani şi jumătate, potrivit Mediafax.

Lui Stoian însă nu i s-au oferit prea multe şanse de joc să demonstreze ce poate şi a fost transformat, la dorinţa patronului, în rezervă permanentă în cadrul lotului vicecampioanei. Jucătorul care a evoluat timp de 10 ani în fotbalul din Italia nu a mai fost dorit de Gigi Becali la echipă şi la finalul campionatului s-a despărţit de FCSB.

Citește și: Cercetările în casa groazei continuă! Anchetatorii vor scana solul cu aparatură specială

Dacă pentru România nu a fost bun, Adrian Stoian se pare că e bun pentru Italia. Are trei oferte din Serie B: Chievo, Livorno şi Pescara, iar una dintre ele va fi şi destinaţia finală. Potrivit ProSport, cea mai avantajoasă variantă pentru internaţionalul român este cea din partea formaţiei Livorno.

În următoarele zile mijlocaşul va decide în ce echipament va juca în sezonul următor.

Adrian Stoian a evoluat doar 100 de minute în tricoul "roş-albastru", în două partide din campionat, încheiate la egalitate (1-1 cu Dunărea Călăraşi, 2-2 cu FC Voluntari).

Citește și: Frații Dedeman dau o nouă lovitură! Suma uriașă încasată de cei doi

Stoian a mai evoluat la Chievo, club care a plătit 500.000 de euro în 2012 pentru a-l transfera de la AS Roma. Genoa, Bari, Pescara şi Crotone sunt cluburile pe la care a mai trecut mijlocaşul român în cariera sa. Acesta a plecat în Italia în 2009, de la Şcoala de Fotbal ”Gică Popescu”.

În sezonul precedent, Livorno s-a salvat la limită de la retrogradarea în Serie C. Aceştia au terminat sezonul pe locul 14, ultimul ce asigură salvarea de la retrogradare, cu 39 de puncte, la un punct peste Venezia, ocupanta ultimului loc de baraj. Foggia, Padova, Venezia şi Carpi au retrogradat în Serie C.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.