Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mijlocașul Galatei Younes Belhanda 'înfierat' de presa turcă: 'Până și legenda vie Hagi își prezenta scuzele în astfel de momente'

hagi

Younes Belhanda, mijlocașul ofensiv al echipei Galatasaray, a intrat într-un conflict cu fanii campioanei Turciei, marți seara, în timpul meciului cu Real Madrid, scor 0-1, din grupele Ligii Campionilor. Presa turcă a comparat incidentul cu altele asemănătoare în care a fost implicat Gheorghe Hagi, potrivit Mediafax.

Internaționalul marocan a fost înlocuit în minutul 67, după un joc sub așteptări practicat. Fanii lui Galatasaray l-au huiduit la ieșirea de pe teren, iar Belhanda a reacționat, gesticulând nervos și părând să înjure, la rândul său, către suporterii nemulțumiți. Cotidianul Fanatik a scris că până și "legenda vie Hagi își prezenta scuzele" în astfel de momente.

"Până și o legendă vie ca Hagi și-ar fi prezentat scuzele, chiar dacă ar fi fost huiduit doar de o mică parte a tribunei. Asta reprezintă necesitatea cunoașterii importanței profesionalismului și a tricoului pe care îl porți", se arată pe fanatik.com.tr.

Citește și: Răsturnare şocantă de situaţie în cazul Caracal: Ale cui sunt, în realitate, oasele găsite?

Younes Belhanda, purtător al tricoului cu numărul 10, evoluează la Galatasaray din 2017, moment în care a fost transferat de la Dinamo Kiev. De partea cealaltă, Hagi a evoluat la formația din Instabul în perioada 1996-2001, devenind unul dintre cei mai iubiți fotbaliști din istoria clubului.

Galatasaray a pierdut meciul cu Real Madrid, disputat la Instanbul, marți seara, scor 0-1. După trei meciuri disputate în grupa A din Liga Campionilor, turcii ocupă ultimul loc, cu un punct. În următoarea etapă, Galatasaray o va întâlni tot pe Real Madrid, însă în deplasare. Din grupă mai fac parte Paris Saint-Germain şi Club Brugge.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.