Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mijlocașul Giannis Maniatis ar putea fi prima achiziție din acest an la CFR Cluj

www.a1.ro
Craiova CFR Cluj Hoban

Giannis Maniatis (32 de ani) poate fi primul transfer al CFR-ului în acest an. Pagenews.gr notează că ardelenii sunt interesaţi de mijlocaşul cu 50 de meciuri în naţionala de seniori a Greciei, potrivit mediafax.

Citeste si Gabriela Firea cere intervenția tuturor puterilor statului - E primul Guvern din istoria post PCR-istă care ia această măsură

Maniatis este liber de contract din ianuarie, după ce a fost pus pe liber de Alanyaspor, din prima ligă turcă. Acum, se pare că este pe radarul mai multor echipe din Europa, pentru că liderul Ligii 1 Betano nu ar fi singura care se interesează de serviciile sale. Aris Salonic i-ar fi trimis deja contractul, iar acum mijlocaşul analizează împreună cu agentul său care va fi următorul pas al carierei. Dorinţa CFR-ului de a-l semna pe Maniatis, conform presei din Grecia, vine în contradicţie cu declaraţiile lui Bogdan Mara, oficial al ardelenilor. Acesta declara în urmă cu câteva zile într-o intervenţie la ProSport Live că CFR nu va face vreo mutare în această perioadă de mercato: ”noi nu am făcut vreun transfer şi nici nu vom face. Ne-am interesat de mulţi jucători, dar nu în iarna aceasta”.

Maniatis are în C.V. echipe importante la nivel european, precum Olimpiacos sau Standard Liege. Alături de cele două a cucerit toate trofeele din carieră, 6 campionate ale Greciei, 3 Cupe ale Greciei şi o Cupă a Belgiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.