Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mijlocaşul Marius Marin şi-a prelungit contractul cu gruparea Pisa din Serie B

www.gsp.ro
marius marin nationala

Mijlocaşul Marius Marin, în vârstă de 23 de ani, şi-a prelungit contractul cu gruparea Pisa din Serie B, a anunţat clubul italian.

Noul contract al jucătorului român este valabil până în vara anului 2025. Precedenta înţelegere expira în 2023, conform news.ro

Marius Marin a jucat în România la ASU Poli Timişoara. Din 2017, el a fost legitimat la Sassuolo, care l-a împrumutat la Catanzaro şi la Pisa. Cu ultima echipă, a reşit promovarea în Serie B şi, în 2019, a fost transferat definitiv.

"Curtat" de importante echipei din Serie A, ca Sampdoria, Sassuolo şi Cagliari, Marin a decis să rămână la Pisa, pentru care a strâns deja 110 partide şi trei goluri.

Visul românului de a juca în prima ligă italiană se poate înfăptui. Echipa lui este lider în Serie B, după opt etape, cu 19 puncte, la trei puncte de Cremonese, de pe locul 2, şi la patru de Lecce, de pe locul 3.

Fotbalistul de 23 de ani are şase selecţii la echipa naţională U21 şi a jucat în toate partidele pe care România le-a disputat la Jocurile Olimpice de vara tracută, de la Tokyo.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.