Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mijlocaşul N'Golo Kante, care s-a temut pentru sănătatea lui din cauza noului coronavirus, a revenit la antrenamentele echipei Chelsea

N'Golo Kante

Mijlocaşul N'Golo Kante, care s-a temut pentru sănătatea lui din cauza noului coronavirus, a revenit la antrenamentele echipei Chelsea, anunță news.ro.

"N'Golo Kante a revenit la antrenamentele cu grupul începând de azi, la Cobham", centrul de pregătire al echipei, a anunţat, marţi, Chelsea.

Citește și: Klaus Iohannis, anunț oficial! Starea de alertă se prelungește! Se redeschid mall-urile, grădinițele private și piscinele .

Kante nu a vrut să se antreneze alături de coechipierii lui de frică să nu se infecteze cu noul coronavirus.

Jucătorul a cerut conducerii clubului permisiunea de a se antrena în continuare acasă.

La 19 mai, când jucătorii echipei Chelsea şi-au reluat antrenamentele în grupuri mici, Kante s-a prezentat la centrul sportiv, dar apoi nu a mai dorit să o facă şi a primit permisiunea antrenorului Frank Lampard de a lipsi de la aceste şedinţe de pregătire.

Jucătorul se teme după ce a acuzat în 2018 o problemă de sănătate, crezută iniţial a fi fost de natură cardiacă. Atunci, el a leşinat în vestiar după un antrenament, dar controalele medicale efectuate ulterior nu au relevat nicio afecţiune importantă.

Citește și: Radu Mazăre a cerut să fie transferat în Madagascar. Ce a decis instanța

Clubul londonez nu a stabilit un ultimatum pentru jucător, dar seriile de teste la care au fost supuşi jucătorii şi angajaţii şi care nu au relevat niciun caz pozitiv la Chelsea par să îl fi convins pe Kante să revină în lot, cu ceva mai mult de o săptămână înainte de reluarea campionatului englez.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.