Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Milan e aproape să dea lovitura sezonului chiar înaintea dublei cu Craiova: O vedetă de la Bayern e aproape de San Siro

www.prosport.ro
Renato Sanches Carlo Ancelotti

AC Milan continuă campania impresionantă de transferuri, chiar înainte de prima manşă a dublei cu CS U Craiova, şi e foarte aproape să-l aducă în Italia pe Renato Sanches (19 ani), de la Bayern Munchen.

L'Equipe anunţă că negocierile dintre milanezi şi campioana Germaniei sunt foarte aproape de final, iar cele două părţi au bătut palma pentru suma de 40 de milioane de euro, tânărul mijlocaş portughez dorind să plece de la Munchen la o echipă unde să prindă mai multe meciuri: "Nu sunt mulţumit, asta e evident. Mi-aş dori să joc mai mult şi din acest motiv vreau să merg la un club care-mi poate oferi această oportunitate. AC Milan e o opţiune interesantă. Sunt tânăr şi cred că voi avea mai multe şanse la AC Milan decât la Bayern Munchen", a spus Sanches, marţi, după meciul cu Chelsea, câştigat cu 3-2, conform Prosport.ro.

Citește și: Montella: 'Disputarea unor meciuri în iulie poate anula diferența de valoare dintre noi și Craiova'

Mutarea va aduce în conturile lui Bayern cinci milioane de euro peste suma plătită de bavarezi Benficăi, în 2016, la capătul unui sezon în care mijlocaşul central portughez a impresionat şi a făcut parte din echipa care a câştigat Campionatul European din Franţa.

Cotat la 22 de milioane de euro, Renato Sanches a prins doar 25 de meciuri sub comanda lui Carlo Ancelotti în sezonul trecut, iar managerul italian a recunoscut public că e mai bine pentru tânărul mijlocaş să plece de la Munchen.

Franck Kessie, Andrea Conti (ambii Atalanta), Lucas Biglia (Lazio), Matteo Musacchio (Villarreal), Ricardo Rodriguez (VFL Wolfsburg), Hakan Calhanoglu (Bayer Leverksusen), Andre Silva (FC Porto) şi Leonardo Bonucci (Juventus) sunt celelalte transferuri reuşite de diavolul milanez în această vară.

CS U Craiova - AC Milan, prima manşă a turului trei preliminar al Europa League, se joacă joi, de la ora 21:00, pe stadionul din Severin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.