Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Milionarul care deține lanțul 'La Plăcinte' a fost ARESTAT pentru 30 de zile

la placinte

Milionarul Andrei Tranga, proprietarul celui mai mare lanţ de restaurante din Republica Moldova, „La Plăcinte şi Andy`s Pizza”, a fost arestat de procurorii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale (PCCOCS) vineri, 26 aprilie, într-un dosar penal deschis pentru şantaj. În dosar e implicat și procurorul anticorupție Viorel Morari, care a demisionat din funcția de șef al Procuraturii Anticorupție.

Informaţia a fost confirmată pentru Adevărul de către şeful PCCOCS, Nicolae Chitoroaga, care a declarat că Andrei Tranga a primit mandat de arestare pe un termen de 30 de zile, într-un dosar penal deschis pentru şantaj.

Citește și: Logodnicul Elenei Udrea, despre primul Paște petrecut alături de fetița ei: ‘Ne-am fi dorit să mergem la slujba de Înviere aici’

Pe 26 aprilie, în ziua în care a fost reţinut Andrei Tranga, la adresa mai multor instituţii de presă din Republica Moldova, dar şi la adresa unor ambasade de la Chişinău, a fost expediată o scrisoare anonimă. Potrivit unimedia.info, în scrisoare era menţionat Andrei Tranga, alături de interlopul Grigore Caramalac, alias Bulgaru, stabilit la Moscova, un cetăţean italian şi unul rus, stabilit în Austria, ar fi încercat să-l deposedeze de afaceri pe Viorel Varzari, proprietarul SRL „Molinart Grup”, deţinătorul mărcii comerciale „ARTINOX”, companie ce produce utilaje din oţel inoxidabil pentru prelucrarea strugurilor şi industria alimentară, fondată în februarie 2010. PCCOCS a confirmat pe 26 aprilie că în dosarul respectiv au fost reţinute în total cinci persoane, printre care Andrei Tranga.

Citește și: Lovitură pentru DNA! Procesul lui Vâlcov se va judeca luna viitoare .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.