Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Minaur Baia Mare a învins HC Zalău cu 23-21 în Liga Națională de handbal feminin

hcm baia mare handbal feminin

Minaur Baia Mare a învins HC Zalău cu 23-21 în primul meci al etapei a 12-a în Liga Naţională de handbal feminin. În urma acestui rezultat, nou-promovata a urcat pe locul 3, scrie Mediafax.

Baia Mare este fără îndoială un fief al handbalului feminin, iar o dovadă în acest sens a fost şi meciul cu formaţia lui Gheorghe Tadici, când aproape 2.000 de spectatori au ţinut să asiste la joc. HCM Baia Mare s-a desfiinţat în vara anului 2016, într-un moment în care echipa era între primele opt ale Europei, dar o formaţie sub altă denumire – purtând chiar brandul numărul 1 al localităţii în materie de sport, Minaur – a luat-o de la capăt. Iar saltul este destul de spectaculos în numai un an şi jumătate, fără a avea la dispoziţie nume mari.

Costică Buceschi a fost readus în Baia Mare, antrenorul a avut linişte, astfel că a închegat o echipă care a început să adune victorii. Succesul de azi cu 23-21 nu a fost deloc simplu de obţinut, din contră partida cu HC Zalău a fost destul de tensionată, adversara a şi fost la conducere mai bine de o repriză, dar într-un final gazdele şi-au atins scopul.

Citește și: Mihai Teja îi are la dispoziţie în cantonamentul de la Marbella pe Filipe Teixeira, Marko Moncilovic şi Mihai Pintilii

Cehoaica Rysankova a marcat 7 goluri, ea a fost foarte bine susţinută de Shteriova, iar Minaur a câştigat cele trei puncte cu care a urcat pe podium. Baia Mare a obţinut şase puncte mari în această săptămână, având în vedere că a învins şi Corona cu 27-24 şi este echipa începutului de an în România, pe plan intern. La Zalău, Maria Constantinescu a încheiat al doilea meci consecutiv cu cel puţin 10 goluri marcate – azi au fost 11 goluri în dreptul ei.

Până la finalul sezonului mai este cale lungă, dar Minaur a intrat deja în cursa pentru calificarea în cupele europene. În acest moment, clasamentul este cu Vâlcea lider – 30 puncte, urmată de CSM Bucureşti – 27 puncte şi Baia Mare – 19 puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.