Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Minerii au oprit protestul, după ce Guvernul le-a promis că le dă salariile restante

Facebook
Mineri

Cei aproximativ o sută de mineri de la Livezeni care s-au blocat în subteran, vineri, nemulţumiţi că nu şi-au primit salariile restante şi din solidaritate cu colegii lor de la Lupeni, au încetat protestul, după ce li s-a promis că la jumătatea săptămânii viitoare îşi vor primi salariul.

Potrivit presei locale, conducerea Minei Livezeni a coborât în subteran la minerii blocaţi acolo în cursul zilei de vineri şi le-a transmis că, în urma discuţiilor purtate la Bucureşti de liderii sindicali, s-a stabilit că cel târziu miercuri îşi vor primi salariile.

Citește și: Garda de Mediu îi caută pe cei care au agresat mai mulți pui de urs!

Tot în urma discuţiilor purtate de sindicalişti la Bucureşti, cu premierul Florin Cîţu şi ministrul Energiei, Virgil Popescu, a reieşit că se caută soluţii şi pentru plata unor drepturi restante cum ar fi bonurile de masă, decontul pentru transport şi ajutorul pentru încălzire.

Sute de mineri din Valea Jiului s-au adunat în curtea Minei Lupeni, unde aproximativ o sută de mineri sunt blocaţi în subteran. Angajaţii de la alte mine din zonă au venit să îi susţină pe cei din subteran. Şi la Vulcan, minerii s-au adunat în curtea minei.

Citește și: Marian Ceaușescu l-a întâmpinat pe Ioan Niculae la sosirea pe aeroport! ‘Pușcăriașule, să stai acolo până îmi văd eu ceafa!’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.