Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mini-seria 'Crimă la cină: Uciderea lui David Jackson' şi cazuri vechi nerezolvate în 'O crimă imperfectă', în luna aprilie, la Crime+Investigation

smartradio.ro
telecomanda tv seriale filme netflix

În luna aprilie, la Crime+Investigation este analizată o crimă care a şocat Marea Britanie în mini-seria "Crimă la cină: Uciderea lui David Jackson", telespectatorii îi vor urmări pe detectivi pe măsură ce redeschid cazuri vechi nerezolvate şi îi caută pe făptaşi în "O crimă imperfectă" şi vor afla noi indicii şi piste în seria "Cineva ascunde ceva".

"Crimă la cină: Uciderea lui David Jackson/ Bubble & Squeak Murder: The Killing of David Jackson" are premiera luni, 24 aprilie, la ora 23.00.

În ajunul Zilei Îndrăgostiţilor din 2021, o petrecere privată de ziua de naştere într-un orăşel de coastă liniştit s-a încheiat cu o crimă sângeroasă. În timpul procesului care a avut loc mai târziu în acel an, înregistrările convorbirii şi imaginile video preluate de camerele de corp ale poliţiei de la arestarea ulterioară au fost transmise în întreaga lume, scrie news.ro.

Penny Jackson, o contabilă ieşită la pensie în vârstă de 66 de ani, şi-a ucis soţul, David Jackson, fost ofiţer de armată, cu un cuţit de bucătărie, înjunghiindu-l cu sânge rece de trei ori, înainte de a suna calm la serviciile de urgenţă în timp ce acesta zăcea sângerând pe podeaua bucătăriei lor.

Cu dezvăluiri făcute de sora lui David Jackson, Jenny, şi fratele înstrăinat al acestuia, Alan, acest documentar dezvălui secretele întunecate şi tulburătoare care se află în spatele acestei crime aparent inexplicabile şi brutale.

"O crimă imperfectă/ Imperfect Murder" are premiera marţi, 25 aprilie, de la ora 23.00

Pe măsură ce cazurile nerezolvate de omucidere lasă familia şi prietenii victimelor cu întrebări fără răspuns, făptaşii rămân în libertate cu presupunerea că au scăpat nepedepsiţi pentru crimele lor oribile, fie datorită unor investigaţii ratate, lipsei de dovezi sau faptului că ştiinţa nu a evoluat suficient de repede. Această serie documentară preia cazuri vechi nerezolvate, iar prin intermediul dosarelor poliţiei, sprijinului experţilor şi cu declaraţiile martorilor, încearcă să se asigure că ucigaşii sunt în sfârşit prinşi.

"Cineva ascunde ceva/ Somebody’s Hiding Something" continuă miercurea, de la ora 23.00

Când pistele se epuizează şi un caz rămâne nerezolvat, un singur lucru îi face pe anchetatori să continue - bănuiala că „Cineva ascunde ceva”. În această serie documentară, spectatorii se alătură detectivilor în căutarea persoanei care deţine indiciul ce va redeschide cazul.

De la rude şi prieteni îndureraţi la iubiţi părăsiţi şi martori oculari, anchetatorii analizează fiecare detaliu şi discrepanţă pentru a descoperi motivele crimei, precum şi motivul pentru care a fost ascunsă o probă-cheie.

„Cineva ascunde ceva” este un thriller psihologic transpus în viaţa reală, iar fiecare episod prezintă o adevărată crimă misterioasă, care vă va ţine în suspans până la ultimul cadru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.