Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministerul Dezvoltării, aplicație pentru gestionarea investițiilor PNDL. Attila: 'Este o măsură de simplificare a procedurilor'

gov.ro
Cseke Attila

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a lansat o aplicație cu hautorul căreia va implementa programele de investiții. În prima fază, aplicația va fi folosită pentru gestionarea investițiilor PNDL, informează Mediafax.

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Cseke Attila, anunță lansarea unei aplicații prin intermediul căreia operațiunile necesare implementării programelor de investiții gestionate de MDLPA vor putea fi derulate și electronic.

Aplicația va permite, în prima etapă, gestionarea investițiilor PNDL

Cseke Attila susține, că printre altele, aplicația va permite primăriilor să încarce cererile de plată ale facturilor, nemaifiind necesară trimiterea cererilor în format fizic, pe hârtie.

„Este o măsură de simplificare a procedurilor, o debirocratizare a sistemului de finanțări pentru investițiile comunităților locale. Pe viitor vom include și alte programe de investiții în această aplicație”, a spus ministrul Cseke Attila.

Începând de luni, aplicația poate fi accesată de unitățile administrativ-teritoriale care au în derulare investiții finanțate prin PNDL. Beneficiarii înregistrați vor avea posibilitatea să transmită în format electronic documentele aferente programelor, semnate electronic, să primească număr de înregistrare și să urmărească stadiul acestora.

Beneficiarii programelor de investiții au fost notificați de către MDLPA în vederea înregistrării și utilizării aplicației electronice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.