DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Ministerul Economiei a acceptat cinci bănci pentru implementarea schemei de ajutor de stat în domeniul turismului

=iamexpat.de
financiar-ue-banci

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului (MEAT) a admis cinci oferte de parteneriat din 11 depuse de instituţiile de credit interesate de implementarea schemei de ajutor de stat în domeniul turismului, alimentaţiei publice şi organizării de evenimente, a anunţat, joi, ministerul, informează Agerpres.

Ofertele acceptate sunt ale instituţiilor de credit: CEC Bank, BRD Groupe Societe Generale, Banca Românească, Banca Transilvania şi Banca Comercială Română.

"În urma procesului de analiză şi selecţie a ofertelor primite de la instituţiile de credit comisia a constatat următoarele: au fost înregistrate în total 11 oferte de parteneriat de la instituţii de credit. Din totalul de 11 oferte, 4 dintre acestea nu îndeplinesc criteriul: "să aibă cel puţin câte o sucursală în fiecare judeţ" iar în cadrul unei oferte nu a fost specificată îndeplinirea acestui criteriu, astfel încât cele 5 instituţii vor primi decizie de respingere. 3 dintre cele 11 oferte primite nu îndeplinesc şi criteriul "să prezinte MEAT oferta de colaborare până la data de 16.06.2021 ora 17.00, prin email pe adresa dgas@economie.gov.ro, semnată electronic". Având în vedere cele menţionate mai sus, se admit 5 (cinci) oferte de parteneriat, acestea îndeplinind cerinţele şi criteriile specifice de implementare a programului", se menţionează în comunicatul MEAT remis AGERPRES

Potrivit MEAT, este vorba de analiza şi selecţia ofertelor de parteneriat ale instituţiilor de credit interesate în vederea implementării schemei de ajutor de stat prevăzută de Ordonanţa de Urgenţă nr. 224 din 2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar pentru îndeplinirea din domeniul turismului, alimentaţiei publice şi organizării de evenimente , a căror activitate a fost afectată în contextul pandemiei de COVID -19, cu modificările şi completările ulterioare.

Citește și: Analiză │ România este condusă de ardeleni: Președintele, serviciul secret, Justiția, Academia, partidele politice sau ministerele .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.