Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministerul Economiei a aprobat până acum 335 din peste 10.000 de cereri pentru schema de ajutor de stat pentru industria HoReCa

HORECA
HORECA

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului a publicat vineri, 13 august, prima listă a aplicaţiilor aprobate, respinse sau în curs de analiză. Conform listei publicate pe site-ul ministerului, aplicaţiile a 335 de companii au fost aprobate, pe când doar trei companii au fost respinse.

Peste 10.000 de companii au aplicat pentru schema de ajutor de stat pentru industria HoReCa, iar suma solicitată de acestea a fost de 3,3 miliarde lei. Suma disponibilă pentru această schemă este de 2,5 miliarde lei.

Compania cu cea mai mare sumă aprobată este Expresion C&M SRL, care controlează clubul Control din Bucureşti şi restaurantele Shift şi Alt Shift. Firma a solicitat o sumă de 3,2 milioane lei, potrivit Mediafax.ro.

Nu toate aplicaţiile au fost soluţionate, astfel că cele care au ca status „În curs de evaluare” sau „Transmisă” urmează a fi aprobate sau respinse.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.