Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministerul Economiei: 'Reprezentanţii Emiratelor Arabe Unite s-au arătat interesaţi de investiţii în România'

tribuna.ro
Mihai Macaveiu

România poate deveni un adevărat hub de dezvoltare, având în vedere domeniile ce pot beneficia de investiţii directe din partea partenerilor străini, susţin reprezentanţii Ministerului Economiei.

În perioada 20-22 Iunie, Ministerul Economiei este reprezentat de Mihai Macaveiu, secretar de stat, în cadrul celei de-a doua sesiune a Comisiei de Cooperare între Guvernul României şi Guvernul Emiratelor Arabe Unite.

"Am discutat cu omologii noştri despre toate oportunităţile de investiţii care pot fi făcute în ţara noastră în domeniul industriei de apărare dar şi în ceea ce priveşte exploatarea resurselor minerale. Reprezentanţii Emiratelor Arabe Unite s-au arătat interesaţi de investiţii în România iar, în următoarea perioadă, astfel de discuţii vor continua pentru ca toate cele analizate în aceste zile să se concretizeze", a menţionat Mihai Macaveiu, secretar de stat în Ministerul Economiei, potrivit Agerpres.ro.

Potrivit acestuia, România trebuie să dezvolte noi capacitaţi de producţie şi astfel să beneficieze la maximum de resursele pe care le are.

"Am discutat în cadrul acestei întâlniri despre cooperarea în domeniul economiei dintre cele două Guverne şi despre cât de importantă este investiţia în extinderea lanţului de producţie din ţara noastră", a afirmat Mihai Macaveiu.

În cadrul Comisiei, întâlnirile au vizat şi alte sectoare, precum energie, infrastructura de transport agricultură sau IT.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.