Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministerul Educaţiei a publicat modelele de teste pentru Evaluarea Naţională şi Bacalaureat: Baremele de evaluare şi de notare vor fi publicate vineri

Telegraf
evaluare BAC

Modelele de teste pentru Evaluarea Naţională şi bacalaureat au fost publicate pe site. Baremele de evaluare şi de notare vor fi publicate vineri, rolul acestora fiind de autoevaluare şi calibrare a modului în care au fost redactate răspunsurile, anunță MEDIAFAX.

În contextul suspendării cursurilor, pentru pregătirea elevilor în vederea susţinerii examenelor naţionale, Ministerul Educaţiei şi Cercetării a publicat modele de teste destinate elevilor care vor susţine examenele de Evaluare Naţională 2020 şi Bacaluareat 2020.

Citește și: Sindicaliștii din Poliție îl atacă pe Streinu-Cercel: Dacă un ‘specialist’ gândea așa

Resursele de antrenament tip test, realizate împreună cu Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare, respectă modelul subiectului de examen. Obiectivul acestora este acela de a exersa în această săptămână şi de a continua efortul în vederea obţinerii unor rezultate bune la viitoarele examene.

Baremele de evaluare şi de notare vor fi publicate pe acelaşi site, vineri, 3 aprilie. Rolul acestora este de autoevaluare şi calibrare a modului în care au fost redactate răspunsurile.

Este vorba despre teste la limba română, limba maternă şi matematică pentru elevii de clasa a VIII-a care vor susţine Evaluarea Naţională, şi teste de pregătire la mai multe discipline pentru examenul de Bacalaureat 2020.

Citește și: Document făcut public de Dumitru Coarnă! Și fără măști de protecție, polițiștii sunt obligați să intre în misiuni cu persoane infectate cu coronavirus

Acestea sunt găsite pe site-ul https://rocnee.eu/testeantrenament/.

Totodată, în cadrul emisiunilor Teleşcoala vor fi prezentate unele soluţii ale acestor teste de antrenament, cu explicaţiile necesare pentru a înţelege cât mai bine răspunsurile din baremele de evaluare şi de notare”, potrivit comunicatului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.