Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministerul Educației: Componența comitetelor de selecție a membrilor comisiilor CNATDCU, supusă consultării publice

Alplaus
doctorat

Ministerul Educației și Cercetării (MEC) supune consultării publice, în perioada 4-7 mai, componența comitetelor de selecție a membrilor comisiilor de specialitate ale Consiliului Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare (CNATDCU) - mandatul 2020-2024, anunță MEDIAFAX.

Mai exact, pe site-ul MEC sunt prezentate listele cu personalitățile care vor selecta viitorii membri ai comisiilor de specialitate CNATDCU.

Citește și: Marcel Vela, despre declarația pe propria răspundere: Mai sunt două săptămâni până la această decizie .

„Instituțiile de învățământ superior, prin Consiliul Național al Rectorilor, Academia Română și institutele de cercetare, precum și asociațiile profesionale și științifice au transmis propuneri privind componența comitetelor”, precizează Ministerul Educației.

Viitorii membri ai comisiilor de specialitate vor fi selectați de 137 de personalități, iar dintre acestea aproximativ 40% provin de la universități și institute de cercetare din 15 țări din întreaga lume (SUA, Franța, Olanda, Canada, Germania, Marea Britanie, Austria, Danemarca, Finlanda, Japonia, Mexic, Italia, Portugalia, China, Irlanda).

Citește și: Decizie radicală! Un gigant dispare din România

„În ceea ce privește universitățile și institutele de cercetare românești, acestea sunt reprezentate de personalități cu activitate științifică recunoscută la nivel internațional. Eventualele obiecții/sesizări argumentate ale persoanelor fizice/juridice pot fi transmise pe adresa de e-mail cntadcu2020@edu.gov.ro, până în data de 7 mai 2020. Reamintim că depunerea candidaturilor pentru calitatea de membru în comisiile de specialitate CNATDCU continuă până pe 8 mai 2020, ora 23:59”, conform sursei citate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.