Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministerul Finanţelor, decizie RADICALĂ în privinţa donaţiilor pentru 'Cuminţenia Pământului': Cum se va încheia SCANDALUL iscat de tehnocraţi

antena1.ro
cumintenia pamantului

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a afirmat săptămâna aceasta că Guvernul va lua o decizie astfel încât persoanele care au donat bani în cadrul campaniei privind achiziţia operei de artă "Cuminţenia Pământului" să îşi poată recupera sumele plătite. "Noi, ca şi Guvern, trebuie să veghem în primul şi în primul rând interesul contribuabilului. (...) Vizavi de acest subiect punctual, trebuie să discutăm la nivelul Guvernului, cu toţi colegii, cu ministrul Culturii, la nivelul echipei guvernamentale şi vom lua o decizie astfel încât oamenii să-şi poată recupera sumele plătite pentru acest obiectiv", a declarat Teodorovici la Palatul Victoria, conform Agerpres.

Citește și: Mișcare inedită a companiei Telekom: De ce vor beneficia toți clienții operatorului

El a fost întrebat care este situaţia în privinţa persoanelor care au donat bani în campania privind achiziţia sculpturii "Cuminţenia Pământului", având în vedere că este în pregătire un proiect de hotărâre privind restituirea acestor fonduri şi că ministrul Culturii, George Ivaşcu, a solicitat aprobarea unei misiuni a Corpului de control al prim-ministrului pentru a verifica activitatea ministerului în ce priveşte lucrarea "Cuminţenia Pământului".

Citește și: Intervenţie în forţă a Curţii de Conturi: Preoţii SUNT VIZAŢI – se va ajunge la tribunal

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Guvernului, Nelu Barbu, a declarat că Executivul va veni cu o procedură clară în acest caz. "Guvernul României ştie foarte bine ce se întâmplă cu cazul persoanelor care au contribuit pentru respectivul proiect şi trebuie să-şi primească banii. Nu pot fi reutilizaţi, aşteptăm toate avizele necesare, să venim cu acea procedură clară, astfel încât persoanele care au de recuperat sume să şi le recupereze", a mai afirmat Nelu Barbu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.