Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene: Peste 18,2 milioane de lei din fonduri europene atrase, în perioada 2014-2020, la Bucureşti

investitii-shutterstock

Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene anunţă că au fost implementate la Bucureşti 445 proiecte, în valoare de peste 18,2 milioane de lei, din fonduri europene, în perioada 2014-2020.

”Bucureşti a beneficiat, până la data de 31 martie 2021, de 445 proiecte finanţate din fonduri europene, în perioada de programare 2014-2020. Valoarea celor 445 contracte derulate, prin intermediul tuturor Programelor Operaţionale 2014-2020, este de 18.211.876.021 lei”, a transmis, duminică, Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene.

Sursa citată a precizat că cele mai importante investiţii vizează extinderea şi modernizarea reţelei de metrou din Bucureşti, achiziţia de autobuze electrice, reabilitarea blocurilor de locuinţe, restaurarea unor clădiri de patrimoniu sau modernizarea liniilor de tramvai.

De asemenea, fonduri substanţiale au fost destinate cercetării şi inovării atât în domeniul medical, cât şi dezvoltării de platforme şi aplicaţii software inovative, precum şi a unor nuclee de competenţă ştiinţifică şi tehnologică de înalt nivel.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.