Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministerul Turismului prezintă joi clipul de promovare a României tradus în mai multe limbi străine

Antena 3
Bogdan Trif

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, susţine joi o conferinţă de presă în cadrul căreia va fi prezentat clipul de promovare a României tradus în mai multe limbi străine după ce Ministerul Turismului şi Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine au semnat un protocol de colaborare pentru traduceri specializate, scrie agerpres.ro

Evenimentul este organizat în contextul încheierii lucrărilor conferinţei cu tema 'Turism durabil - Politici comune ale statelor membre ale UE', care s-a desfăşurat în perioada 2-3 aprilie, la Bucureşti. 

Un alt subiect ce va fi abordat vizează colaborarea Ministerului Turismului şi cu Universitatea de Arhitectură şi Urbanism din Bucureşti pentru realizarea standului de promovare a României ce a fost amenajat în clădirea Consiliului Uniunii Europene, de la Bruxelles. În acest context, alături de ministrul Turismului vor fi rectorul Universităţii de Arhitectură şi Urbanism, decanul şi prodecanul Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine Bucureşti-Universitatea din Bucureşti. 

Totodată, ministrul Bogdan Trif va vorbi şi despre 3 proiecte de investiţii în turism care au fost aprobate pentru finanţare cu fonduri de la Ministerul Turismului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.