Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministru: Hemoragia de primari PSD va fi fără precedent

vectorstock
racolari-transfer

Un ministru liberal profețește o migrație fără precedent a primarilor PSD înainte de alegerile locale.

„(....) hemoragia de primari ai PSD va fi fără precedent! Sute vor migra, iar mulți alții vor rămâne în afara primăriilor pe care le-au condus ani de-a lungul doar prin transferul de resurse de la bugetul de stat. Cei mai mulți primari PSD știu că fără guvernarea centrală pentru ei sfârșitul politic este asigurat. Ei nu au școala primarilor liberali, nu știu să facă proiecte, să acceseze fonduri europene, să servească binele public. Ei știu doar să fie conectați la resursele partidului stat prin sistemul influențelor și al controlului instituțiilor. Moțiunea de cenzură este și din perspectiva hemoragiei primarilor PSD, un garou înșelător menit să le promită primarilor că mai există o șansă: „Nu plecați, e posibil să mai fim la butoane o vreme!"”, a scris ministrul Mediului, Costel Alexe, într-o analiză publicată pe site-ul Digi24.

Potrivit acestuia, moțiunea de cenzură anunțată de PSD „este o mare cacialma, aceasta nu vizează preluarea puterii” pentru că PSD nici nu are majoritate și oricum Klaus Iohannis nu va pune un premier PSD până în 2024, miza moțiunii fiind „înșelarea activului de partid, menținerea celor care conduc PSD la cârma partidului, oprirea hemoragiei de primari și blocarea mecanismelor guvernamentale pentru punerea în aplicare, în acord cu cifrele economice și cu echilibrele macro-financiare, a legii de indexare a pensiilor”.

Citește și: Victor Ciutacu face anunţul zilei: Arestare importantă în celebrul caz al cârciumei care a vândut guvernului măşti de 11 milioane de euro .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.