Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministru PNL își dojenește colegii care vorbesc de ieșirea de la guvernare: 'Nu vom fi parte la niciun fel de criză politică sau guvernamentală'

surse variante scenariu

Ministrul liberal al Justiţiei, Alina Gorghiu, a declarat vineri, la Arad, că PNL nu va face parte din "niciun fel de criză politică sau guvernamentală" şi că respinge orice fel de declaraţie cu referire la o eventuală ieşire de la guvernare.

„România are nevoie de stabilitate pentru atingerea obiectivelor care ţin de reformele angajate prin PNRR, care ţin de atragerea fondurilor europene, şi aderarea OCDE, un proiect de ţară important la care toţi suntem aliniaţi. Există voinţă pentru a atinge obiectivele de reformă asumate”, a afirmat Alina Gorghiu.

Ea a adăugat că „PNL a arătat responsabilitate în toţi aceşti ani cât a fost la guvernare, am asigurat o stabilitate a guvernării în ultimi şi au fost perioade mult mai dificile decât cea prin care trecem acum, dar vă asigur de la Arad că nu vom fi parte la niciun fel de criză politică şi guvernamentală”.

Senatoarea PNL a mai spus că liberalii resping acest lucru şi mulţi colegi din partid resping unele declaraţii privind ieşirea de la guvernare a formaţiunii.

„Capitalul politic al PNL înseamnă maturitate şi responsabilitate, noi nu vom fi niciodata la originea unei crize politice. Cataloghez ca neinspirate puţinele declaraţiile pe tema ieşirii de la guvernare. Respingem acest lucru şi mulţi liberali resping declaraţiile unora cu privire la ieşirea de la guvernare şi generarea unei crize politice”, a completat Gorghiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.