Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministru PSD, acuzații pentru Iohannis pe tema referendumului

Alexandru Petrescu

Ministrul Comunicațiilor, Alexandru Petrescu, a declarat joi, la Antena 3, că referendumul convocat de președintele Klaus Iohannis pe 26 mai este „total inutil”, că se mută discuția de la problemele europene și că nu va rezolva situația justiției.

„Nu vom fi cu nimic mai edificaţi după 26 mai cu acest referendum vis-a-vis de problemele ce ţin de justiţie!

Constat şi regret în acelaşi timp că se mută discuţia de pe problemele cu adevarat importante ce ţin de reprezentativitatea României la Bruxelles. Cred că după mai mult de 2 ani de proastă reprezentare exercitată de către unii dintre europarlamentarii români, ar trebui ca de data aceasta să înţelegem că pe cine trimitem acolo pe 26 mai, contează pentru viitorul romanilor.

În alt doilea rând, remarc cu tristeţe că se continuă politica “Slogan”; aceasta poate fi potrivită pentru cei care se educă şi se informează după pancarte, dar pentru românii de buna credinta care traiesc, muncesc si isi cresc copiii in aceasta tara nu ajută cu nimic.

Acest referendum este un exerciţiu total inutil, care, dincolo de discuţiile ce ţin de finanţarea lui, deloc de neglijat, nu ne ajută cu absolut nimic şi cei ce speră să câştige electoral din acest demers, vor pierde. Si aici ma refer la domnul Cioloş si la sustinatorii lui; să nu uităm că guvernul Cioloş a fost campionul ordonanţelor pe justiţie, un guvern de pe urma căruia încă mai avem de suferit cu toţii si astazi. Sperăm totuşi ca prin votarea, promulgarea schimbărilor la codul penal, la codul de procedură penală, demersuri ce au avut loc ieri în Parlament, să reintrăm în matca normalităţii”, a declarat ministrul.

Citește și: Iohannis dezvăluie miza referendumului .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.