Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministru: Varianta pesimistă e să fie schimbat Guvernul în primăvară

ceas

Ministrul Cercetării şi Inovării, Nicolae Hurduc, a declarat, miercuri, într-o conferință de presă, că pentru Guvernul care asigură acum interimatul există două variante, potrivit Mediafax. „Există o variantă optimistă în care Guvernul va fi schimbat până într-o lună şi una pesimistă în care Guvernul va fi schimbat în primăvară. Noi asigurăm interimatul tocmai să nu se genereze haos, vă daţi seama ce ar înseamna acum să nu mai existe miniştri şi Guvern deloc”, a informat Hurduc.

El a indica că după ce va încheia perioada de interimat, în urma căderii Guvernului prin moțiune de cenzură, se va întoarce la catedră, la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași. „Mă întorc la dragostea mea dintâi, la cercetare”, a spus ministrul.

Hurduc a făcut câteva precizări și în ceea ce privește Educația, unde de altfel, a și fost nominalizat pentru funcția de ministru.

„Având în vedere că sunt cadru didactic şi m-am ocupat zece ani de monitorizarea sistemului educaţional în cadrul unui ONG se chema Forumul Academic Român am fost nominalizat la MEN să asigur interimatul tocmai ca să deblochez situaţiile care sunt acolo. Domnul preşedinte nu a dorit acest lucru deşi era o problemă importantă pentru educaţie”, a conchis Hurduc.

Citește și: VIDEO Biografia fără perdea a lui Ludovic Orban, premierul desemnat .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.