Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul adjunct al industriei şi comerţului din Rusia a demisionat după 10 ani / Premierul rus a semnat ordinul

exit demisie

Ministrul adjunct rus al industriei și comerțului, Aleksei Ucenov, care a supravegheat, printre altele, problemele de standardizare, a fost eliberat din funcție printr-un ordin al premierului rus Mihail Mișustin. Documentul din 25 martie a fost publicat pe 27 martie pe portalul oficial de informații juridice.

Printr-un alt ordin, Mişustin l-a numit viceministru al industriei pe Mihail Iurin, directorul departamentului complexului chimic şi tehnologic și al tehnologiei în bioinginerie.

"Aleksei Ucenov a lucrat în minister mai bine de zece ani, trecând de la șef de departament la funcţia de viceministru. În serviciul public, s-a impus ca un manager profesionist și proactiv. Acum se va transfera să lucreze în sectorul comercial. Sunt ferm convins că se va descurca și acolo. Înlocuitorul său Mihail Iurin, dimpotrivă, a venit la Ministerul Industriei și Comerțului din industrie, fiind un manager de succes'', a declarat viceprim-ministrul industriei Denis Manturov, comentândat remanierea, prin intermediul Serviciului de presă al ministeurlui.

Problemele referitoare la standardizare și reglementare tehnică, precum și domeniile legate de utilizarea celor mai bune tehnologii disponibile în industrie, care au fost supravegheate de Ucenov, vor fi transferate noului ministru adjunct Iurin, a menționat ministerul. Înainte de a se alătura Ministerului Industriei și Comerțului, Iurin a deținut funcții de conducere la JSC POLIEF și PJSC SIBUR Holding.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.