Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Agriculturii 'loveşte' din nou: 'Am început să SALIVĂM la etichetă...' / VIDEO

www.agerpres.ro
Petre Daea

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, vine cu un mesaj tranşant pentru consumatorii români şi le sugerează acestora să aleagă produsele româneşti. Ministrul a mărturisit într-un interviu acordat AGREPRES că a observat că unele produse sunt vândute de etichetă, nu de conţinutul lor, iar "noi trebuie să salivăm la produs".

Citeşte şi: Şeful DNA Ploieşti face DECLARAŢIA MOMENTULUI! Lucian Onea NU NEAGĂ înregistrările: 'Posibil să fie VOCEA MEA...'

"Vreau să vă arăt programul, pe care l-aţi amintit deja şi care m-a făcut cunoscut în presă. Nu ştiu dacă celebritatea este aici sau în altă parte. Nu pentru asta lucrez, nu pentru veşnicia întunericului, ci pentru consistenţa luminii, pentru ziua de astăzi şi pentru privirea în ochi a oamenilor. Spuneam de un program de a alege tot şi sigur "Alege Oaia", deoarece cu ea am început, dar alegeţi tot ce vă convine. Alegeţi din produsele româneşti! Pentru că am stat în magazine şi pentru că mă duc des în magazine, văd că unele produse sunt vândute de etichetă, nu de conţinutul lor. Din nefericire, am început să salivăm la etichetă. Ceea ce nu e în regulă. Noi trebuie să salivăm la produs. Acest program a fost lansat fără niciun leu de la stat şi va continua tot anul cu sau fără Daea, pentru că este necesar ţării şi vă dau date care confirmă acest lucru. Nu am dat nimic decât dorinţa noastră, sufletul nostru şi efortul formidabil pe care l-au făcut şi îl fac crescătorii de ovine care au dat animalul, l-au dat gratuit, nu cu bani, au dat tot ce au mai bun, au dat tradiţiile lor şi s-au întâlnit cu oamenii, au venit cu fluierele.", a declarat ministrul Daea pentru AGERPRES.

Ministrul Agriculturii a vorbit şi despre priorităţi şi provocări în 2018, toate incluse în noul program de guvernare,"biblia activităţii" sale, cele mai importate fiind, la fel ca şi în 2017, acordarea subvenţiilor către fermieri, continuarea investiţiilor pentru reabilitarea sistemului de irigaţii şi dezvoltarea sistemului antigrindină.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.