Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Apărării îl `dă de gol` pe Klaus Iohannis: Ce i-a spus președintele, la Cotroceni

Inquam Photos / Octav Ganea
Guvernul Tudose grup

Ministrul Apărării, Adrian Ţuţuianu, preşedinte al Comisiei parlamentare pentru controlul activităţii SRI, a declarat că şeful statului l-a îndemnat, la depunerea jurământului, să guverneze bine.

"M-a rugat să guvernăm bine (n.r. - preşedintele Iohannis). (...) Mâine va fi CSAT şi sunt mai multe proiecte pe ordinea de zi care privesc MApN. O parte le-am pregătit de dimineaţă, altele (...) le finalizez în această seară", a declarat Ţuţuianu la Parlament, scrie agerpres.ro.

Citește și: Partea nevazută a pactului Dragnea – Iohannis

În privinţa accidentului din Argeş, Adrian Ţuţuianu a arătat că este prematur să dea un răspuns. "Există o anchetă a Parchetului militar. A fost ridicată epava camionului, este depozitată în curtea unei unităţi de jandarmi din Câmpulung şi procurorul va expertiza tehnic. Am spus şi zilele trecute că este bine să aşteptăm concluziile anchetei, declaraţii poate să dea oricine. (...) Eu aştept concluziile Parchetului şi în raport cu concluziile Parchetului o să iau şi deciziile în consecinţă", a arătat ministrul Apărării.

Joi seara, un autocamion având la bord 13 militari din cadrul Batalionului 30 Vânători de Munte a fost implicat într-un accident în judeţul Argeş. Autocamionul, ultimul dintr-o coloană de patru vehicule militare, care se deplasa dinspre Cincu spre Câmpulung, s-a răsturnat în afara carosabilului, în apropiere de localitatea Valea Urdei, judeţul Argeş. Accidentul s-a soldat cu trei morţi. Parchetul Militar a deschis un dosar de cercetare penală în acest caz.

Citește și: Anunț TERIBIL: Denisa Manelista mai are puțin de trăit .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.