Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Apărării, întâlnire cu ambasadorul Canadei în România

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Nicolae Ciucă

Ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă, a primit, miercuri, la sediul Ministerului Apărării Naţionale, vizita ambasadorului Canadei în România, Kevin Hamilton, cu prilejul încheierii misiunii sale la Bucureşti.

Ministrul Ciucă a mulţumit ambasadorului canadian pentru "contribuţia substanţială şi constantă a Canadei la implementarea măsurilor de consolidare a flancului estic aliat, exemplificând prin participarea în ultimii ani la misiunile de poliţie aeriană consolidată de pe teritoriul ţării noastre", informează MApN, într-un comunicat transmis AGERPRES.

Citește și: Vestea mult așteptată! Când ar putea fi gata primul vaccin împotriva COVID-19

Un alt subiect important a fost cooperarea româno - canadiană în cadrul ONU, prin angajarea României în misiunea MINUSMA din Mali, responsabilităţile fiind preluate în urmă cu un an de la partenerii canadieni, cei doi oficiali făcând o trecere în revistă a activităţilor desfăşurate în regiune.

"România este hotărâtă să continue eforturile de întărire a misiunilor şi operaţiilor de pace desfăşurate sub egida ONU şi creşterea eficienţei acestora. Apreciem dialogul constant cu partea canadiană în perioada pre şi post preluare a misiunii, când expertiza şi contribuţia operaţională ale partenerilor noştri au fost esenţiale", a declarat ministrul Ciucă, citat în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.