Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Apelor şi Pădurilor, Ioan Deneș, în vizită în judeţul Călăraşi

Inquam Photos - Octav Ganea
Inquam Ioan Deneş

Ministrul Apelor şi Pădurilor, Ioan Deneş, se va afla joi în judeţul Călăraşi alături de directorul general al Administraţiei Naţionale 'Apele Române', Victor Sandu, şi directorul Administraţiei Bazinale de Apă Buzău-Ialomiţa (ABA), Marilena Stoian, pentru a prezenta şi verifica mai multe obiective de investiţii din acest judeţ, informează ministerul de resort, scrie Agerpres.

În cursul dimineţii, ministrul Deneş va prezenta viitorul obiectiv 'Subtraversare dig de apărare împotriva inundaţiilor' din comuna Borcea, iar ulterior va merge la inspectarea zonelor în care au fost constituite perdele forestiere pe autostrada A2, în zona judeţului Călăraşi.

Citește și: Ministrul de Interne intervine în scandalul amenințărilor cu moartea la adresa jurnalistei Emilia Șercan: 'Am discutat personal cu ea'

De asemenea, delegaţia condusă de ministrul Ioan Deneş se va afla şi în localitatea Dor-Mărunt pentru a vizita herghelia Romsilva, iar după orele prânzului, demnitarul va inspecta platforma de colectare a gunoiului de grajd constituită pe raza UAT-ului Vâlcelele. 

Vizita de lucru se va încheia cu întâlnirea ministrului cu primarii de pe raza judeţului Călăraşi, cu reprezentanţi ai ABA Buzău-Ialomiţa şi ai Sistemului de Gospodărire a Apelor (SGA) Călăraşi. În cadrul acestei şedinţe de lucru, care se va desfăşura la sediul Instituţiei Prefectului Judeţul Călăraşi, Ioan Deneş va prezenta investiţiile derulate de Ministerul Apelor şi Pădurilor în acest judeţ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.