Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Bode şi-a întrerupt vizita pe şantierul autostrăzii Sebeş-Turda, pentru a intra în autoizolare

Inquam Photos / Octav Ganea
Lucian Bode

Ministrul interimar al Transporturilor, Lucian Bode, care s-a aflat vineri pe şantierul Autostrăzii Sebeş - Turda, şi-a întrerupt vizita după ce a fost pe lotul 1, fără a se mai deplasa pe întregul lot II, luând decizia de a se deplasa spre Bucureşti, după ce s-a stabilit ca liderii PNL să intre în izolare, după ce senatorul de Constanţa Vergil Chiţac a fost diagnosticat pozitiv cu COVID 19.

La finalul vizitei pe lotul I, potrivit declaraţiei făcute jurnaliştilor, ministrul Transporturilor nu ştia că urma să intre în autoizolare şi a spus că îşi va continua vizita şi pe lotul II. Pe traseu însă, acesta a decis să nu mai ducă vizita în Alba la capăt, nu înainte însă de a face o nouă declaraţie jurnaliştilor prezenţi, legată de scopul prezenţei sale pe şantier.

Bode a menţionat că nu ar fi avut contact direct cu senatorul de Constanţa, care a fost prezent, la fel ca el, luni, la Biroul Politic Naţional.

Citește și: Dr. Alexandru Rafila îi calmează pe bucureșteni: NU se închide Capitala

"Eu l-am văzut în sală, nu am intrat în contact cu dânsul, dar, probabil, că nu a intrat pe geam, a intrat pe uşa pe care am intrat şi eu, aşa că, sigur, imediat ce plec de aici, intru în proceduri, realizez testarea şi mă conformez regulilor statului român", a declarat ministrul Lucian Bode.

La sosire, ministrul a dat mâna cu mulţi dintre oficialii prezenţi, motiv pentru care, la rândul lor, aceştia au decis să se autoizoleze, până la aflarea testului pe care Bode îl va efectua.

Vineri, senatorul liberal Vergil Chiţac, care a participat la şedinţa conducerii PNL de luni, a fost diagnosticat cu COVID-19.

Prim-ministrul interimar Ludovic Orban, preşedinte al PNL, a anunţat că se va autoizola. De asemenea, toţi membrii Biroului Permanent Naţional al PNL vor intra în izolare la domiciliu. Şi senatorilor liberali li s-a transmis să se izoleze.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.