Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Culturii salută organizarea unui maraton de vaccinare anti-COVID pe 7, 8 şi 9 mai, la Biblioteca Naţională a României

Bogdan Gheorghiu

Ministrul Bogdan Gheorghiu a salutat, duminică, acceptarea propunerii Ministerului Culturii de a se organiza un centru de vaccinare în parcarea Bibliotecii Naţionale a României.

"Mulţumesc doctorului Valeriu Gheorghiţă pentru că a acceptat propunerea venită din partea Ministerului Culturii de a organiza un centru de vaccinare în parcarea Bibliotecii Naţionale! Sănătatea şi Cultura îşi pun resursele la un loc pentru binele românilor! Dacă vrem să mergem la film, teatru sau concerte, trebuie să ne vaccinăm! Vă aşteptăm pe 7, 8 şi 9 mai, în parcarea Bibliotecii!", a scris Gheorghiu, pe Facebook, potrivit agerpres.ro.

Preşedintele Comitetului de coordonare a campaniei de vaccinare împotriva SARS-CoV-2, Valeriu Gheorghiţă, a anunţat sâmbătă seară, la Antena 3, că în perioada 7 - 9 mai va fi organizat un maraton al vaccinării la Bucureşti.

"Pe 7 - 9 mai va fi acest maraton al vaccinării la Bucureşti. Şi pot să spun, în premieră, foarte probabil, locaţiile vor fi două. La Sala Palatului şi Biblioteca Naţională. (...) Ne dorim aproximativ 50 de fluxuri, 50 de cabinete de vaccinare, ceea ce înseamnă - dacă vorbim de două zile şi jumătate de activitate de vaccinare - peste 15.000 de persoane ar putea să fie vaccinate într-un singur weekend. Vom stabili tipul de vaccin, foarte probabil că vorbim de vaccin de la compania Pfizer. La fel, fără să fie nevoie de programare, trebuie să avem o promovare a evenimentului încât să afle cât mai multe persoane. Şi, prin prezentare directă, vor fi vaccinate", a precizat Valeriu Gheorghiţă.

El a menţionat că persoanele care vor dori să se vaccineze trebuie să prezinte doar cartea de identitate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.