Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul de Interne, omagiu de Ziua Marinei pentru marinarii decedaţi

Inquam Photos / Octav Ganea
carmen dan

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a transmis cu ocazia Zilei Marinei un omagiu marinarilor militari şi civili care şi-au sacrificat viaţa în conflicte armate.  De asemenea, ministrul i-a felicitat marți şi pe poliţiştii de frontieră pentru performanțele lor.

"Ziua Marinei simbolizează curajul de a înfrunta apele, cutezanța de a depăși barierele și de a merge mai departe în numele unor idealuri și valori comune.

Îi omagiem în această zi pe marinarii militari sau civili care și-au sacrificat viața în conflicte armate pentru apărarea țării sau în alte împrejurări dramatice ce aveau să aducă glorie Marinei Române.

Astăzi, suntem privilegiați să fim parte a NATO, iar angajamentele noastre de securitate și stabilitate regională sporesc rolul Marinei Române în această zonă geostrategică importantă a Mării Negre.

De asemenea, alături de militari, sărbătoriții acestei zile sunt polițiștii de frontieră – cei care asigură siguranța frontierei de stat, inclusiv la Marea Neagră, dar și misiunile FRONTEX în mările și apele internaționale.

Tuturor acestora le transmit mult succes în misiuni, bun cart înainte și ape liniștite!

Fie ca Sfânta Fecioară Maria, protectoare a marinarilor români, să vă călăuzească și ocrotească drumurile pe ape!", a scris Carmen Dan pe Facebook.

Citeşte şi: VIDEO - Klaus Iohannis, mesaj EMOŢIONANT de Ziua Marinei. 'Sfânta Fecioara Maria să vă ocrotească şi să vă însoţească oriunde unde aţi fi' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.