Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul de interne libanez a respins informaţiile privind un atac terorist pe aeroportul din Beirut

lebanon-hotels.com
aeroport beirut

Ministrul de interne libanez Bassam Mawlawi a respins luni informaţiile privind un atac terorist care ar fi avut loc la 10 ianuarie pe aeroportul din Beirut şi care ar fi provocat pagube unei aeronave greceşti, informează agenţia Xinhua.

Mawlawi a clarificat că gaura descoperită în fuselajul avionului aparţinând companiei Aegean Airlines a fost provocată de o coliziune cu un mic pod mobil înainte de aterizarea avionului pe aeroportul din Beirut, a relatat Lebanese National News Agency.

"Am primit două rapoarte externe despre incident care asigurau că gaura nu a fost cauzată de împuşcături sau de un atac terorist şi că nu are nimic de-a face cu aeroportul din Beirut", a spus Mawlawi, potrivit Agerpres.ro.

Săptămâna trecută, au circulat mai multe informaţii în mass-media despre o aeronavă grecească avariată de gloanţe sau un atac terorist în timp ce survola aeroportul din Beirut.

Cel mai mare transportator al Greciei, Aegean Airlines, a suspendat toate zborurile către Beirut pentru a aştepta rezultatele unei investigaţii privind cauza pagubelor produse avionului său.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.